15 År

Hejsan!

Ja nu fyllde jag femton i går. Fick nästan allt jag ville ha. tack allihopa som gjorde en perfekt födelsedag!

puss puss!

24 juni

Hejsan!

asså coolt redan ett halv år sen julafton! tiden bara flyger fram. Idag var det tidig uppgång skulle på golf träning som gick så där. Var ute och spelade några hål första rundan gick skit, men senare på eftermiddagen gick det bättre. Det var ju lungnande inför tävlingen i morgon. Hoppas det kommer gå bra. Plus att i morgon ska jag upp kvart i sex och  åka till tandläkaren, för att sätta in någon stål båge. ingen rolig dag i morgon.

puss puss!

Tillbaks eller vad jag nu ska säga:)

Hejsan!!

Ojoj nu var det typ jätte länge sen jag skrev. vet inte vad som hände har liksom inte haft tid. Tar för lång tid att gå upp ur sängen och sätta på datan, men skit samma. Vad har hänt på dom här 20 dagarna??. Jag har sommarlov  jippi väldigt ansträngande. Början av sommarlovet var ju rena oktober vädret det är nu det har börjat bli varmt. jag har spelat en hel del golf som går ganska bra just nu. annars är det väl att ligga och lata sig vid polen och försöka färga min alvedon färgade bringa. Har inte så mycket mer att berätta förutom att jag  fyller  år på fredag grattis till mig!

3 Juni

Tjoho!!

Idag har det varit en riktigt skön dag! Hade sov morgon till 10.00 började med engelska fast då pratade vi bara om vad vi skulle få i betyg. Sedan var det svenska då var det bara att rösta om vad vi skulle göra på mentorsdagen på måndag. Tror det blir bio. Efter det var det lång lunch till kl: 1 när VIA showen började ska jag vara ärlig så var den bra! sen så slutade jag. Nu på kvällen hade jag golf alltid lika kul! Matz sa att jag börjar slå riktigt bra. Det var ju iallafall ett steg framåt. Men nu ska jag läsa lite religon har prov i morgon. Tror inte det kommer bli något problem har läst de där någon gång nu så snart känns det som jag är halv religös!!

puss puss!!

2 juni

Hejsan!

Nu Syns det i skolan att de inte är lång tid kvar. I dag tror jag vi inte har gjort något vettigt alls. I morgon Har jag sov morgon till 10.00 skönt får man sova lite kom hem från skolan idag gick upp till sängen och sommna. Juste i morgon är det ju VIA showen också hoppas den är bra. sen är det typ hem gång!! men ska gå ner och äta taco nu.

puss puss!

Lövhagen

Hejsan

Har precis duschat efter att ha varit ute på lövhagen hela dagen med skolan. Det var väl så där! vi har spelat brännboll som vi vann hela skiten jippi. sen så har vi orienterat jag sprang med Nico som läste kartan. Hade jag läst den så hade jag varit kvar där ute. Sen innan vi gick hem så var de vatten krig var skit blöt tillsist tog mitt vatten slut så jag annvände saft gissa om folk blev sura(A) Det stog inte direkt på eketten 10 cl sedan ovänner. Ska göra lite saker nu innnan jag ska och träna!!

puss puss!

RSS 2.0