27/1

Hejsan!

Jag säger bara äntligen:D gipset är borta. Så jävla skönt. Fast en dålig nyhet var att jag inte kommer att operers förns om 2-3 veckor. Inte gjorde det bättre när läkarn sa att vi inte kan bedöva så långt in i benet. Det kommer att kännas lite, Det var ju ett riktigt stöd!!

PUSS PUSS!!

26/1

Hejsan!!

idag har det inte hänt så mycket är bara tvungen att lägga ut en bild på min "lyx" lunch. ärtsoppa pasta och broccoli soppa i en och samma smet blev (väldigt överaskad hur det smakade.)

BLÄ!!


25/6

Hejsan!

Kom hem från skolan för en stund sedan. Måste snart börja plugga till svenska och no provet, Det är ju så tråkigt. Vi går ju trotsallt i skolan för att lära oss, då borde vi slippa att jobba hemma. Borde nog läsa igenom svenskan nu.

Puss Puss!!

24/1

Hejsan!!

Ja nu var det jätte länge sen (igen). jag har ju inte skrivit på 3 månader ju. Vad har hänt?? jo jag har brytit benet, på hockey träningen inte det smartaste jag gjort.  Så har det ju varit jul, fick en ny mobil men har ju typ inte ett nummer kvar så ni som läser det här kan ju skicka era nummer(A) Men nu har jag inte tid med det här.

PUSS PUSS!!

RSS 2.0